Whaly Sloep

BOEK NU

Prijs

€155,-
inclusief 12L brandstof

Aantal personen

Maximaal 5 personen

Brandstof

De prijs is inclusief 12L brandstof

Huisdieren

Honden zijn toegestaan op de sloep.

Geen vaarbewijs

Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Tijd

10.00 tot 17.00 uur

RESERVEREN

Sloep met stuur huren

Onze Whaly sloepen zijn voorzien van een stuurconsole. De sloepen bestuurt u eenvoudig met een stuurwiel en een gashandel. De nieuwe 8pk Honda motoren zijn betrouwbaar en zuinig. Deze Whaly sloep heeft een inklapbare bimini-top, een zonnescherm die u open en dicht kunt doen. De Whaly sloepen zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De Whaly sloepen zijn niet voorzien van zitkussens. Deze kunt u natuurlijk wel zelf meenemen, bijvoorbeeld tuinstoelkussens. Onze verhuur sloepen zijn de in Nederland geproduceerde Whaly classic sloepen welke volledig recyclebaar zijn, een bewuste keuze m.b.t. het duurzaam ondernemen in de Biesbosch. Ook hebben wij nu een aantal elektrische verhuur sloepen om fluisterstil door de Biesbosch te varen.

Boothuren inclusief brandstof, gratis zwemvesten en gratis parkeren
Een sloep huurt u bij de Drima Boten verhuur altijd inclusief 12L brandstof. De 12L brandstof is voldoende om een hele dag mee door de Biesbosch te varen.  Zo staat u achteraf nooit voor verrassingen. Dat vinden wij fijn en dat vindt u nergens anders! In de Biesbosch is de maximale vaarsnelheid 6km per uur. Dat is met deze motoren ongeveer half gas. Op de rivier de Amer is het toegestaan harder te varen. Bij het huren van de boot leent u ook gratis zwemvesten. Wij hebben zwemvesten in alle maten, van 5 t/m 120+ kilo. Vraag gerust naar een zwemvest als u bij de Drima Botenverhuur bent. Op ons terrein aan de Biesboschweg 3 kunt u gratis parkeren voor de deur.

Tips over varen in de Biesbosch
Voor onze Whaly sloepen met bimini top heeft u geen vaarbewijs nodig. Voor vertrek vertellen we u alles over het gebruik van de boot en natuurlijk over over varen in de Biesbosch met de gratis Biesbosch vaarkaart. We geven u leuke routes en tips over varen in de Biesbosch met een sloep. De Whaly sloepen hebben geen kussen-set. U kunt zelf bijvoorbeeld tuinkussens meebrengen. Uw viervoeter is ook van harte welkom op al onze verhuur boten. Een dagje varen doen we immers met het hele gezin!