Varen in de Biesbosch

Met een.... 

Onze nieuwe luxe sloepen zijn geschikt voor maximaal 10 personen. De sloepen hebben een stuurstand met stuurwiel en gashandel, dat is lekker makkelijk sturen. De sloepen hebben een binnenboord, zeer zuinige, dieselmotor. De rondom zitkussens en de inklapbare buiskap zorgen voor extra comfort. Een échte sloep huren doet u bij Drima Botenverhuur.

Luxe sloep

 €170,- per dag
 Brandstof inclusief
 12V aansluiting
 Honden toegestaan
 Verbruik 2L per uur volgas
 10.00 tot 17.00 uur

RESERVEREN

Kajuitboot

De motorkajuitboten zijn geschikt voor maximaal 7 personen, die allen zowel binnen in de kajuit als buiten in het zonnetje kunnen zitten. De banken in de kajuit zijn met kussens bekleed. De buiten banken zijn van hout. Achterop de boot zit een buitenboordmotor die eenvoudig te bedienen is. De kajuitboot bestuurt u vanaf de buitenboordmotor. Voor vertrek vertellen we er alles over, evenals een uitgebreide uitleg over de gratis Biesbosch vaarkaart met leuke tips en routes.

 €99,- per dag
 Brandstof inclusief
 Honden toegestaan
 Verbruik 4L per uur volgas
 10.00 tot 17.00 uur

RESERVEREN

Kajuitboot nr. 26

Kajuitboot Nr. 26 is voorzien van een stuurwiel met gashandel. Ook is er de mogelijkheid aan boord te overnachten met twee personen. Nr. 26 is qua vorm hetzelfde als de kajuitboten. Er zijn maximaal 7 personen toegestaan aan boord.


 €119,- per dag
   Brandstof inclusief
  Honden toegestaan
   Verbruik 4L per uur volgas
  10.00 tot 17.00 uur

RESERVEREN

Canadese Kano

De kano's zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Deze boot is ideaal om in stilte te genieten van het Nationaal Park de Biesbosch. Zonder motorgeluid en zonder diepte beperkingen vaart u door de mooiste kreken van de Biesbosch. Wild-kamperen in de Biesbosch? De Canadese kano's bieden ruimte voor de kampeer spullen.

Let op: minimaal twee volwassenen per kano.

 €25,- per dag
 Honden niet toegestaan
 10.00 tot 17.00 uur


Bel nu om te reserveren