Luxe sloep

BOEK NU

Prijs

€220,-
inclusief brandstof

Aantal personen

Maximaal 10 personen

Brandstof

De prijs is inclusief brandstof

Huisdieren

Honden zijn toegestaan op de luxe sloep.

Geen vaarbewijs

Voor het huren van een sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Tijd

10.00 tot 17.00 uur

RESERVEREN

Sloep verhuur Drimmelen

Een luxe sloep huren bij Drima Botenverhuur. Wij verhuren échte sloepen, daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. De luxe sloep is geschikt voor maximaal 10 personen. Huur een sloep voor 10 personen, of natuurlijk met zijn tweeën. Onze luxe sloepen hebben een zeer zuinige binnenboord dieselmotor. Het maximale verbruik van de motor is 2L per uur volgas. De sloep heeft een inklapbare buiskap waar u voor regen kunt schuilen en schaduw creëert op zonnige dagen. De buiskap kan ook volledig naar beneden, zo zet u alle opvarende in het zonnetje. Met het stuurwiel en de gashendel is de luxe sloep zeer eenvoudig te varen. We leggen er alles over uit voor u vertrekt, evenals een uitgebreide uitleg over varen in de Biesbosch met de gratis Biesbosch vaarkaart. We geven u leuke routes en tips over varen in de Biesbosch met een sloep. De sloep heeft rondom zitkussens en voldoende opberg kisten. De luxe sloepen van Drima Botenverhuur hebben ook nog eens een super leuke kleur!

Bij Drima Botenverhuur huurt u een luxe sloep inclusief de brandstof. Zo staat u niet voor verassingen achteraf. Dat vinden wij fijn en dat vindt u nergens anders! Bij het huren van de boot leent u ook gratis zwemvesten. Wij hebben zwemvesten in alle maten, van 5 t/m 120+ kilo. Vraag gerust naar een zwemvest als u bij de Drima Botenverhuur bent.

Onze gekleurde sloepen vloot is nieuw en goed onderhouden. Op de sloepen staan geen reclame teksten van de bootverhuur. Zo is het net of u met uw eigen boot vaart. Bij Drima Botenverhuur is ook uw hond toegestaan aan boord. Een boot huren doen we immers met het hele gezin!