Motorkajuitboot

Kajuitboot nr. 26

BOEK NU BOEK NU

Motorkajuitboot

Prijs

€99,- 
Inclusief brandstof

Aantal personen

Maximaal 7 personen

Brandstof

De prijs is inclusief brandstof

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan op de boot. 

Geen vaarbewijs

U heeft geen vaarbewijs nodig.

Tijd

10.00 tot 17.00 uur

RESERVERENIn de Biesbosch varen met een motorboot. Onze motorkajuitboten zijn geschikt voor maximaal 7 personen. Op deze boot kunt u zowel binnen in de kajuit als buiten in het zonnetje zitten. Even schuilen voor de regen kan prima in deze ruime kajuitboot. De banken in de kajuit zijn met kussens bekleed. De buiten banken zijn van hout. Achterop de motorboot zit een zeer zuinige 4-takt buitenboordmotor. Een motorkajuitboot is eenvoudig te bedienen. Voor vertrek vertellen we er alles over, evenals een uitgebreide uitleg over de gratis Biesbosch vaarkaart. We geven u leuke routes en tips over varen in de Biesbosch. Bij een motorkajuitboot kunt u ook op het stalen dak van de boot zitten. 

Motorboot met stuur huren
Onze motorkajuitboten bestuurd u vanaf de buitenboordmotor. Liever een motorkajuitboot met stuur huren? Bij Drima Botenverhuur verhuren we ook een kajuitboot met stuur. Kajuitboot 26 wordt vanaf de kajuit bestuurd doormiddel van een stuurwiel en gashendel. Kajuitboot 26 is qua vorm en ruimte hetzelfde als de andere kajuitboten. In kajuitboot 26 is het ook mogelijk te overnachten met twee personen. De banken in de kajuit zijn met extra kussens om te bouwen tot een bed. Om de boot af te sluiten krijgt u een tent mee die de achterkant overdekt. Zo is ook overnachten in de Biesbosch op een boot van Drima Botenverhuur mogelijk. Huurt u de boot meerdere dagen, krijgt u van ons extra brandstof mee voor een zorgeloze, meerdaagse tocht door de Biesbosch.

Boot huren inclusief brandstof
Bij Drima Botenverhuur huurt u een motorkajuitboot inclusief 12L brandstof. De 12L brandstof is voldoende om een hele dag mee door de Biesbosch te varen. Zo staat u niet voor verassingen achteraf. Dat vindt u nergens anders! Bij het huren van de boot leent u ook gratis zwemvesten. Wij hebben vesten in alle maten, van 5 t/m 120+ kilo. Vraag gerust naar een zwemvest als u bij de Drima Botenverhuur bent.

Motorboot huren in de Biesbosch