Deze boten verhuren wij:


De motorkajuitboten

De DRIMA motorkajuitboot is 6.00 meter lang en 2.10 breed. Het is een stalen boot met een kajuit. Achter de boot hangt een zes pk. Buitenboordmotor. U kunt met 7 personen zowel binnen als buiten zitten. In de kajuit zijn de banken bekleed met kussens. Buiten zijn de banken van hout. De boten hebben aan boord geen voorzieningen (geen keuken en geen toilet). Een DRIMA motorkajuitboot is voor maximaal 7 personen. Kinderen worden voor een hele persoon gezien.

De DRIMA motorkajuitboot is uitermate geschikt om met uw gezin of collega’s een dag de biesbosch te ontdekken. De zes pk. buitenboordmotor is zeer eenvoudig te bedienen. U krijgt van ons voor vertrek een uitgebreide instructie. Tijdens de instructie krijgt u een gratis Biesboschkaart, waar de te varen routes worden uitgelegd.

Motorkajuitboot

Nu online boeken
 

Luxe sloepen

De sloep is voor de watersporter met meer luxe en comfort. De sloep is voorzien van een 14 pk. diesel binnenboordmotor, een stuurstand met stuurwiel. Rondom zachte kussens en is voorzien van een buiskap. U krijgt voor vertrek een uitgebreide vaarinstructie en de Biesboschvaarkaart met voorgestelde routes.

De sloep is te huur van s’morgens 9.30 uur tot s’avonds 18.00 uur. Geschikt voor maximaal 10 personen. 
Nu online boeken
 

De Canadese kano's

De kano’s zijn voor maximaal drie personen. De kano is een kleine boot die uitermate geschikt is om met twee à drie personen of met een groep tot maximaal 30 personen tot in de kleinste kreekjes van de Biesbosch door kunt dringen. In een kano heeft u geen last van motorlawaai dus kunt u de echte stiltegebieden opzoeken.

Voor de kanoër die in de Biesbosch wil overnachten biedt de Canadese kano volop ruimte voor al uw bagage.

Canadese kano

Nu online boeken